COVID-19 UPDATE

Lieve gast,

Goed nieuws, Mother Goose is en blijft open! In ons hotel werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM, hierover vind je onderstaand meer informatie. Momenteel kunnen wij jou als gast helaas niet voorzien van een heerlijk ontbijt op bed. Wij snappen als geen ander dat jouw overnachting in ons nest niet compleet is zonder ontbijt. Onze lievelingspartner Vegitalian kan jouw ontbijt wel bij Mother Goose bezorgen, wij zorgen er dan voor dat het ontbijtje 's morgens voor jouw deur staat. Wil je hierover meer informatie neem dan contact met ons op. 

Wil je s' avonds eten op jouw kamer? Dat kan! Utrecht heeft veel restaurants met geweldige afhaal- en bezorgmogelijkheden. 

Maatregelen en aanpassingen 
We begrijpen dat je bezorgd bent over de situatie en willen daarom uitleggen wat wij eraan doen om jou een fijn en veilig verblijf te bieden. Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Dit is belangrijk voor jou als gast en voor onze geliefde werknemers. Er is extra veel aandacht voor het reinigen van ons hotel. Daarnaast zijn al onze werknemers op de hoogte van de actuele situatie en geïnstrueerd hoe zij daarop kunnen anticiperen. De onderstaande maatregelen en aanpassingen zorgen ervoor dat jij op een veilige manier kunt genieten van jouw verblijf bij ons.

  • Dagelijkse gezondheidscheck van ons personeel en arriverende gasten. 
  • Het stimuleren van online check-in om drukte bij de front office te voorkomen en contactmomenten te beperken. Daarnaast zijn alle overige handelingen bij de front office contactloos. 
  • Gasten en medewerkers dienen hun handen te desinfecteren bij aankomst en dit gedurende het verblijf regelmatig te herhalen. Natuurlijk zorgen wij voor de benodigdheden. 
  • Iedereen in het hotel dient 1.5 meter afstand van elkaar te houden, tenzij je met familie of partner bent.
  • Geen handen schudden, high fives of knuffels maar een grote glimlach.
  • Ons hotel is cashless, je kunt dus alleen met pin en/of creditcard betalen. 

Annuleringsvoorwaarden
Wanneer je via onze eigen website de Best Available Rate boekt kun je tot 48 uur voor aankomstdatum jouw verblijf bij ons kosteloos annuleren. Je kunt dus met een gerust hart plannen maken! 

Voorbeeld: je hebt gereserveerd voor een verblijf op 28/03/2021, je kunt dus annuleren tot 25/03/2021 23:59 CET. 

Bovenstaand geldt helaas niet voor de non refundable tarieven. Heb je al geboekt en wil je je verblijf bij ons annuleren, dan vragen wij je contact met ons op te nemen, zodat wij de mogelijkheden met je kunnen bespreken. Heb je niet direct of via onze website geboekt dan gelden de annuleringsvoorwaarden van de desbetreffende partij en dien je contact met hen op te nemen.

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

Vriendelijke groet,

Team Mother Goose