Nu boeken

Nu boeken nlen

Hi, nice to meet you!
Welcome@MotherGooseHotel.com
T +31 (0)30 303 6300
Ganzenmarkt 26
3512GE Utrecht

 

White Goose arrangement

Mother Goose doet niets liever dan haar gasten in de watten leggen en ze voorzien van de leukste plekjes in Utrecht om te genieten van een heerlijk verblijf. Ze is dan ook ontzettend blij dat ze nu samen met Five City Spa haar gasten kan verwennen met een heerlijk relax arrangement.

Five City Spa is meer dan Goose-waardig, een waar cadeautje voor alle zintuigen! Gelegen in de hippe local buurt Wittevrouwen, is Utrechts mooiste spa een oase van rust waar ontspanning heilig is. Met een prachtig design, een muur van echt mos, heerlijke Kusmi thee en gepassioneerde professionele masseurs, kun je niet anders dan genieten.
Omdat ontspanning voor iedereen anders is, biedt Five City Spa vijf heerlijke massages (waaronder o.a. een speciale Pregnancy, Mama en Duo Massage) en zes facial treatments (zelfs een speciaal voor mannen) aan. Je kiest dus zelf waar jij zin in hebt! Na de behandeling kom je even rustig bij onder het genot van een kopje thee aan de mooie leestafel, en wandel je door de historische stad terug naar de Goose.

Wat zit er in dit arrangement?

Prijs € 135,00 per persoon (op basis van 2 personen)

*Upgrade jouw arrangement naar een Large kamer voor slechts € 15,00 per kamer per nacht.
**Liever een facial of pedicure dan een massage? Dat kan voor een supplement van respectievelijk € 12,50 of € 2,50 per persoon (o.b.v. een facial/pedicure van 60 min.)

Wil jij dit heerlijke arrangement boeken? Neem dan even contact met ons op, telefonisch op 030 303 6300 of per mail via welcome@mothergoosehotel.com.