SIP SIP HOORAY

HIP HIP HOORAY, maar dan inclusief bubbels! Het maakt niet uit hoeveel kaarsjes jij dit jaar uitblaast, bij Mother Goose maken we er een speciaal feestje van. Om je overnachting extra speciaal te maken zorgen wij voor een feestelijke versiering en een heerlijk taartje. Mother Goose komt helaas niet zingen, maar we zorgen wel voor een persoonlijke felicitatie. Om het af te maken zorgen wij voor een koude fles bubbels. Proost!

€65

SIP SIP HOORAY bestaat uit: 

  • Feestelijke helium ballonnen op de kamer
  • Overheerlijke taartjes 
  • Verjaardagskaartje (met jouw persoonlijke boodschap) 
  • Fles bubbels 

* Wil jij de SIP SIP HOORAY special toevoegen aan jouw verblijf bij Mother Goose of wil je iemand die bij ons komt overnachten verrassen? Stuur ons dan een mail, wij doen de rest!

Stuur een mail

Meer over onze arrangementen

I GOOSE YOU

Let's get romantic! Mother goose loves love. Zoveel zelfs dat ze voor haar liefdesgasten iets speciaals aan te bieden heeft. Maak van je verblijf een echte romantische getaway en vier de liefde met onze I GOOSE YOU special. 

Bekijk dit arrangement

HIP HIP HOORAY

Not aging, just upgrading! Overnachten in Mother Goose voor je verjaardag? Wij maken er een feestje van! Of je nu jarig bent of het gewoon nog een keer viert, maakt ons niets uit.

Bekijk dit arrangement
Exclusief voor directe boekingen Waarom direct boeken? x

Boek jouw overnachting bij Mother Goose direct via onze website en profiteer van onze exclusieve extra's. Wanneer je direct boekt krijg je 5% korting en schenken wij een glas bubbels voor je in tijdens de check-in. 

Bekijk onze kamers