We're here for you, always!

Heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en wij reageren zo snel mogelijk. Je mag ons natuurlijk ook bellen, mailen of berichten via social media. 

Locatie

Je vindt onze ingang in een zijstraat van de sfeervolle en bruisende Ganzenmarkt (Telingstraat). We zitten middenin het centrum van Utrecht, op maar een paar meter afstand van de Dom en het bekende Domplein! Je zit dan gelijk ook middenin het winkelhart van de stad en op loopafstand van de Utrechtse bezienswaardigheden en het Centraal Station. 

Contact

Mother Goose Hotel

Ganzenmarkt 26
Utrecht 3512 GE
NederlandRoute & parkeren

Openbaar vervoer

Mother Goose is op loopafstand van het centraal station gelegen. Daarnaast kun je stadsbussen nemen en bij de halte Neude uitstappen (praktisch iedere bus die vanaf het station vertrekt stopt op de Neude). Je loopt dan via de Schoutenstraat naar de Ganzenmarkt. De ingang van Mother Goose is gesitueerd aan de Telingstraat (klein steegje) aan je rechterhand als je met jouw gezicht richting het pand staat. Mother Goose hecht veel waarde aan milieu en duurzaamheid. Daarom biedt Mother Goose jou de mogelijkheid om op verzoek (groeps)vervoer van en naar het hotel voor je te regelen.

Met de auto

Wij adviseren je met het openbaar vervoer te komen aangezien het centrum van Utrecht niet erg autovriendelijk is. Mother Goose is bovendien erg lastig met de auto te bereiken. Wens je toch met de auto te komen, dan zijn onderstaande parkeergelegenheden beschikbaar.

1.Parkeergarage Mother Goose (op 2 minuten lopen van het hotel)
Jansdam 1, 3512 AH Utrecht | Kosten parkeren: € 30,00 van check-in om 15:00 uur tot check-out om 11:00 uur. Omdat het aantal parkeerplaatsen beperkt is, is het van belang vooraf een plek te reserveren. Bij aankomst bij de garage kun je je melden via de speaker en dan doen we graag de deur voor je open. 

De dichtstbijzijnde openbare parkeergarages zijn:
2. P1 Parking Kruisstraat (nabij Stadsschouwburg)
Kruisstraat 2, 3581 GK Utrecht | Kosten 24 uur parkeren: € 35,00
3. La Vie (nabij Bijenkorf)
Sint Jacobsstraat 1, 3511 BR Utrecht | Kosten 24 uur parkeren: € 30,00
4. P Springweg (nabij Mariaplaats)
Strosteeg 83, 3510 VK Utrecht | Kosten 24 uur parkeren: € 36,00

Vanzelfsprekend staat Mother Goose voor je klaar om je te adviseren hoe je jouw reis het beste kunt plannen, neem daarom bij vragen gerust contact met ons op.

Airport pickup

Comfortabel van en naar het vliegveld? We regelen het graag voor jou.

Van en naar het vliegveld werken wij samen met Tesla Cabs. Je wordt van deur tot deur vervoerd in een Tesla op groene stroom, waar je geniet van alle luxe van dien. Speciaal voor onze gasten geldt het tarief van € 109,00. Laat het ons weten als we een reservering moeten maken. 

Heb je liever een gewone taxi? Ook dat regelen we graag!

Exclusief voor directe boekingen Waarom direct boeken? x

Boek jouw overnachting bij Mother Goose direct via onze website en profiteer van onze exclusieve extra's. Wanneer je direct boekt krijg je 5% korting.

Bekijk onze kamers