Heerlijk ontbijt

Een heerlijk ontbijt tijdens je verblijf mag natuurlijk niet ontbreken. Mother Goose is een tikkie eigenwijs en serveert geen standaard ontbijt. We hebben zelf geen ontbijtruimte en daar hebben we samen met onze lievelingspartner Vegitalian een creatieve invulling aan gegeven voor een fantastisch begin van je dag. Bekijk hieronder onze verschillende ontbijtopties.

Vegitalian x Mother Goose ontbijt

Een fantastisch begin van je dag bevindt zich op nog geen 1 minuut loopafstand van ons hotel. Bij onze lievelingspartner Vegitalian geniet je van een uitgebreid vegetarisch Mother Goose ontbijt. Het ontbijt wordt 7 dagen per week tussen 8:00 en 11:00 uur geserveerd. Voor €23,50 per persoon geniet je van een speciaal voor Mother Goose samengesteld ontbijt. Denk aan onbeperkt koffie en thee, een glas versgeperste jus, een croissant met boter en jam, bananenbrood, yoghurt en een ontbijt gerecht naar keuze van de Vegitalian x Mother Goose ontbijtkaart. De kosten van het kidsontbijt bedragen €12,50 en is enkel bij te boeken via de mail of telefoon.

 

 

 

7 dagen per week tussen 8:00 en 11:00 uur

Ontbijt op bed

Mother Goose loves slow mornings! Wil je de deur (of je bed) niet uit? In samenwerking met onze lievelingspartner Vegitalian bieden we voor €26,50 per persoon een overheerlijk, vegetarisch (vegan op aanvraag) ontbijt op bed aan in de vorm van een goed gevulde ontbijtmand. Een beter begin van de dag kan bijna niet! Bekijk hier de menukaart.

Het ontbijt op bed wordt 7 dagen per week op een tijd naar keuze tussen 07:00 en 11:00 uur naar jouw kamer gebracht. 

7 dagen per week tussen 7:00 en 11:00 uur
Exclusief voor directe boekingen Waarom direct boeken? x

Boek jouw overnachting bij Mother Goose direct via onze website en profiteer van onze exclusieve extra's. Wanneer je direct boekt krijg je 5% korting.

Bekijk onze kamers